Erkend leerbedrijf

MILON is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? MILON legt de juiste link tussen theorie en praktijk!

MILON is een middelgroot adviesbureau dat samen met haar opdrachtgevers werkt aan de optimalisering van onze leefomgeving. Met de bedrijfsonderdelen bodem, bouwstoffen en milieu zijn we al jarenlang betrokken bij de kwaliteit en inrichting van stad en land. Wil jij hieraan bijdragen?

Onderwijs en bedrijfsleven willen samen studenten de beste praktijkopleiding geven, waarmee het bedrijfsleven nu en in de toekomst verzekerd is van de vakmensen die ze nodig hebben. Leren in de praktijk is daarvoor een essentiële voorwaarde. MILON mag al sinds een aantal jaren de titel “Erkend leerbedrijf” voeren, uitgegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Hiermee wordt aangetoond dat wij studenten goede stages en leerbanen kunnen aanbieden. Het beeldmerk “Erkend leerbedrijf” prijkt dan ook met trots op de ramen van ons bedrijfsgebouw.

Interesse?
Heb je belangstelling voor een stageplaats of voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij MILON? Bekijk onze vacatures of neem contact op met Bas van Bree via bas@milon.nl of 073-547 72 53. Vermeld hierbij welke studierichting je volgt en naar welke periode je voorkeur uitgaat. Je kan ook geheel vrijblijvend een afspraak maken om MILON eerst beter te leren kennen.

Meer weten over dit onderwerp?

Voor meer informatie over dit onderwerp is Bas van Bree bereikbaar via bas@milon.nl of 073-547 72 53.

Bas-van-Bree-MILON