Kerst

Kerstgroet

Het jaar 2018 is alweer bijna voorbij. In dit jaar is er veel gebeurd bij MILON, met de verhuizing van Schijndel naar Veghel als grootste verandering. Er is door al het personeel hard gewerkt en daarop zijn wij als MILON trots!

We kijken terug op een zeer positief jaar. Ook de druk op de arbeidsmarkt heeft gevolgen gehad voor MILON en hebben een aantal gewaardeerde collega’s MILON verlaten. Dit schept echter ook ruimte, waardoor jong talent en ervaren krachten een nieuwe werkplek bij ons hebben gevonden. MILON heeft wederom een flinke groei gerealiseerd. Dat is mede te danken aan onze duurzame relaties die ons het vertrouwen hebben gegeven om mooie, uitdagende en complexe projecten te realiseren. We kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en hopen ook in het komende jaar weer veel opdrachten, samen met u, succesvol af te mogen ronden.

Voordat we aan 2019 gaan beginnen wensen wij, namens alle medewerkers van MILON,  u en uw geliefden sfeervolle Kerstdagen toe. Voor het nieuwe jaar wensen wij u zowel privé als zakelijk veel voorspoed.

MILON is naast de feestdagen ook op 24 en 31 december 2018 gesloten.