Skip to content

Stage lopen en afstuderen

Wil jij veel leren in een afwisselende, gezellige omgeving? Ben jij daarvoor bereid om je handen uit de mouwen te steken en hard te werken? Neem dan contact met ons op! Wij zullen er voor zorgen dat jij een leerzame en leuke (afstudeer)stage bij ons hebt en dat je uiteraard ook jouw schoolopdracht haalt.

Wij hebben al jaren goede ervaring met meeloop- en afstudeerstagiairs van Helicon, Avans Hogeschool, HAS hogeschool en van Van Hall Larenstein. Benieuwd hoe het is om stage bij ons te lopen? Lees hier het de ervaringen van Marloes en Tijn.stage bij milon

Als “Erkend leerbedrijf”, uitgegeven door SBB, wordt aangetoond dat wij studenten goede stages en leerbanen kunnen aanbieden. Wanneer jij bij ons stage komt lopen wordt er altijd een begeleidings- inwerkplan opgesteld samen met jouw toegewezen stagebegeleider. Indien je veldwerk gaat uitvoeren is er bedrijfskleding aanwezig.

Interesse?
Heb je belangstelling voor een stageplaats of voor het uitvoeren van een afstudeeropdracht bij MILON? Neem contact op met Patrick Trikels via patrick@milon.nl of 06-22791718. Vermeld hierbij welke studierichting je volgt en naar welke periode je voorkeur uitgaat. Je kan ook geheel vrijblijvend een afspraak maken om MILON eerst beter te leren kennen.

Meer weten over dit onderwerp?

Voor meer informatie over dit onderwerp is Patrick Trikels bereikbaar via patrick@milon.nl of 06-22791718.