Skip to content

Waarom werken bij MILON?

1. Informele en open bedrijfscultuur

goede werksfeer milon

Op onze werkvloer hangt een sfeer die als gedreven, bourgondisch en informeel kan worden omschreven.

Binnen MILON wordt er open naar elkaar gecommuniceerd en wordt iedereen betrokken bij beslissingen. De lijnen zijn kort en bureaucratie staat niet in ons woordenboek. Zowel naar elkaar als naar onze klant handelen we volgens onze kernwaarden transparantie en inlevingsvermogen.

Iedereen voelt zich fijner in een werkomgeving waar hij/zij zich thuis voelt en wij geloven dat dit de basis is om het beste uit iedereen naar boven te halen.

2. Flexibiliteit, vrijheid en verantwoordelijkheid

Bij MILON krijg je veel vrijheid om jouw werk op jóuw manier te doen. Dit gaat hand in hand met een hoge mate van verantwoordelijkheid over je werk en de mogelijkheid om flexibel te werken. Door gebruik te maken van zelfsturende teams wordt dit optimaal gestimuleerd en ben je ondernemer in je eigen functie. Meer ruimte voor eigen creativiteit kan er niet zijn! Wij zijn ervan overtuigd dat we zo het beste uit onze mensen naar boven halen.

3. Persoonlijke ontwikkeling

stage bij milonDoor continue uitdaging en persoonlijke
begeleiding kunnen onze medewerkers blijven groeien en zich blijven ontwikkelen. Dit gebeurt middels trainingen, persoonlijke begeleiding en coaching. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kansen om tussen afdelingen te rouleren.

Daarnaast dragen wij graag bij aan de ontwikkeling van studenten door regelmatig met stagiairs en afstudeerders te werken.

4. Goed voor de wereld

Met de adviezen aan onze opdrachtgevers dragen wij bij aan de verbetering van de leefbaarheid van de leefomgeving en begeleiden we hen bij het vinden van duurzame oplossingen. Zo hebben wij door ons werk dagelijks positieve impact op de wereld. En dat voelt goed.

5. Afwisselend en uitdagend werk

werken als veldwerker

MILON heeft een breed scala aan opdrachtgevers variërend van de overheid tot de industrie. Daarnaast kunnen we vele vormen van onderzoek uitvoeren.

Door onze voorsprong op ICT gebied automatiseren wij zo veel mogelijk repetitieve werkzaamheden, waardoor onze energie volledig in creatieve werkzaamheden kan worden gestoken. Hierdoor blijft je werk afwisselend en uitdagend en maak jíj het verschil. Onze projectleiders begeleiden een onderzoek van aanvraag tot advies. Hierdoor werk je vanaf het begin ergens naar toe en zie je uiteindelijk het beoogde resultaat van je inspanningen. Dat geeft veel voldoening!

6. Ambitieus en in volle groei

Bij MILON zijn we ambitieus en willen we binnen enkele jaren bij de top 50 adviesbureaus van Nederland behoren. Er is al jaren een stijgende lijn in het gehele bedrijf zichtbaar en iedereen is meer dan gemotiveerd om deze lijn door te trekken. Dit gaat voornaam samen met onze kernwaarde snelheid.

7. Fijne werkplek

In juni 2018 zijn wij naar een nieuw pand in Veghel verhuisd. Het pand is voor onze komst volledig verbouwd en is ingericht volgens de laatste kantoortrends voor een zo prettig mogelijke werkomgeving. Zo is er veel groen aanwezig en is er veel natuurlijke lichtinval. Daarnaast hebben we een eigen bar in onze kantine. Ideaal voor onze vrijdagmiddagborrel en passend bij onze bourgondische werksfeer.

werken bij milon

Meer weten over dit onderwerp?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen via info@milon.nl of 073-547 72 53.