Skip to content

De nieuwe Omgevingswet komt eraan!

In januari 2024 treedt de nieuwe Omgevingswet in werking. Ben jij goed voorbereid? Meld je aan voor ons seminar in Veghel en krijg inzicht in de aanstaande veranderingen. Hoewel de implementatie van de nieuwe Omgevingswet tot nu toe niet vlekkeloos is verlopen, kun jij je er wel optimaal op voorbereiden. We nodigen je graag uit voor ons seminar om je verder te verdiepen in dit onderwerp.

Sprekers
Onze deskundige sprekers, Wilbert van Eijk van Van Iersel Luchtman Advocaten (VIL) en Norma van den Wijngaard van De Roever, zijn ervaren professionals in het omgevingsrecht. Wilbert heeft uitgebreide ervaring in het adviseren en procederen in diverse omgevingsrechtelijke zaken. Norma brengt meer dan 20 jaar ervaring mee als bedrijfsadviseur en vergunningverlener. Zij delen graag hun kennis met jou tijdens de seminar.

De Omgevingswet
Tijdens dit seminar belichten onze sprekers de gevolgen van de Omgevingswet aan de hand van praktijkvoorbeelden. We zullen belangrijke onderwerpen behandelen, waaronder:

˃      Voor welk probleem is de Omgevingswet een oplossing?

˃      Wat betekent deze nieuwe wet voor jouw bedrijf?

Aanmelden & details
Kijk jij er ook naar uit om weer in contact te komen met vakgenoten? Dit seminar vindt plaats op woensdag 29 november 2023 van 15:00 tot 17:00 uur in het Grand Café van MILON, gelegen aan de Rembrandtlaan 4 in Veghel. Deelname is kosteloos, maar vanwege het beperkte aantal beschikbare plaatsen raden we je aan om je tijdig aan te melden. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@milon.nl, ter attentie van Jacqueline. Als je je al hebt aangemeld via Van Iersel Luchtman Advocaten, hoef je dat niet nogmaals te doen.