Skip to content

Even voorstellen: Mark Weijers!

Ik ben Mark Weijers en ben vanaf 1 december, na 21 jaar bij Kiwa KOAC gewerkt te hebben, bij MILON actief als projectleider bij Team Bouwstoffen. 

Bij Kiwa KOAC ben ik werkzaam geweest als projectleider/adviseur van vooral milieu gerelateerde projecten, zoals asfaltonderzoeken en keuringen/onderzoeken van bouwstoffen en (onder)grond. Deze projecten bestonden onder andere uit partijkeuringen, onderzoeken in het kader van diverse BRL’en, toelatingsonderzoeken en fabrikant eigen-verklaringen. Daarnaast is de civiele – en laboratoriumwereld mij niet vreemd. 

Ik ben 45 jaar en kom uit Helmond, waar ik ook nu nog woon met mijn vriendin. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, wandelen of een rondje weg op de MTB. Daarnaast gaan wij graag met de sleurhut op vakantie, afgewisseld door soms een verre reis. Ook een rustig avondje netflixen bevalt goed. 

Het eerste gevoel is goed en ik voel mij nu al zeer welkom. Ik kijk er naar uit om met mooie projecten aan de slag te gaan!