Skip to content

Kennisbijeenkomst duurzame vervanging energieslurpers gaat samen met circulariteit en financieel voordeel

Op woensdag 26 juni 2019 heeft MILON een kennisbijeenkomst georganiseerd met als onderwerp ‘Duurzame vervanging energieslurpers gaat samen met circulariteit en financieel voordeel’.

Wij vinden het als MILON zijnde belangrijk om onze relaties goed te informeren over de trends binnen de branches waarin zij werkzaam zijn.
Een van de vragen waar veel bedrijven mee worstelen is: Met welke duurzame inkoopeisen dienen wij als organisatie rekening te houden? Wij geven u een aantal praktisch handvaten waar u meteen mee aan de slag kunt gaan. Zo komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod: wettelijk erkende energiebesparende maatregelen, de energietransitie en de impact op de brandstoffenmix, nieuwe technologieën in het kader van energietransitie.

Via onderstaande link kunt u de presentatie als PDF downloaden en indien gewenst opslaan of printen:

Kennisbijeenkomst MILON bv woensdag 26 juni 2019: Duurzame vervanging energieslurpers gaat samen met circulariteit en financieel voordeel

Voor meer informatie over dit onderwerp of voor het maken van een afspraak is Norma van den Wijngaard bereikbaar via norma@milon.nl of via 073-5477253.