Skip to content

MILON met stand op Recycling 2012 vakbeurs

Tegenwoordig kan niemand er meer om heen: recycling is vandaag de dag een hot item. Door de grote groei in de recyclingbranche stijgt de vraag naar een vakbeurs gericht op de complete recyclingbranche.

MILON zal op 18, 19 en 20 september 2012 met een stand op de Recycling 2012 aanwezig zijn in de Evenementenhal te Gorinchem. Recycling 2012 is een branchebrede vakbeurs, uit welk specifiek recyclingsegment dan ook, waar volop plaats is voor alle professionals uit deze branche.

Recycling 2012 richt zich op alle bedrijven en organisaties in de markt van inzameling en verwerking van reststromen, die tot onder meer secundaire grondstoffen zijn betrokken. De marktbrede opzet van deze vakbeurs zorgt voor een complete ontmoetingsplaats voor alle segmenten van de recyclingbranche. Men krijgt de gelegenheid vakinformatie uit te wisselen, producten en/of diensten onder de aandacht te brengen, contacten te leggen, vervolgafspraken te maken en in een sfeervolle verkoopbevorderende ambiance zaken te doen.

De volgende branches zijn vertegenwoordigd op deze complete vakbeurs:

Bouw- en sloopafval
Bedrijven in de sector bouw- en sloopafval, die actief zijn in demontage, sortering, scheiding en/of verwerking van BSA, zoals onder andere: hout, puin, asbestverwijdering, groenverwerking, AGF, compostering, vergisting, biomassa.

Metalen en voertuigdemontage
De metaalrecyclers, zowel met betrekking tot ferro’s, alle non-ferro’s en edelmetalen maar ook voertuigdemontage. Recycling in optima forma, omdat de recyclingcyclus hier in principe oneindig is.

Papier/kunststof
Diverse andere materiaalstromen waaronder: oudpapier, kunststoffen, batterijen, glas, rubber, accu’s, textiel, elektronica, bruin- en witgoed.

Grote afvalverwerkers

De bedrijven die actief zijn met de inzameling van diverse afvalstromen, die een brede dienstverlening als ‘Entsorger’ aanbieden. Ook exporteurs, vervoerders en ondernemers in op- en overslag en zeetransport behoren tot deze groep.

Dienstverlening

Bedrijven, organisaties en overheidsinstanties gericht op: voorlichting, kennisoverdracht, advisering, beveiliging, arbowet- en regelgeving, reiniging, automatisering, financiële dienstverlening.

Met ruim 230 exposanten en in totaal 6.869 bezoekers was de vorige editie zeer geslaagd. We zien u dan ook graag bij onze stand (nummer 166) op 18, 19 of 20 september 2012 tussen 13.00 en 21.00 uur.

Alle bedrijven, die op welke wijze dan ook bij de verwerking van reststromen tot onder meer secundaire grondstoffen zijn betrokken, kunnen met één beursbezoek op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends binnen alle segmenten van de recyclingbranche. Met de zeer centraal aan de A15 gelegen toplocatie in Gorinchem is het een unieke gelegenheid om u hierover te laten informeren.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ing. Anne van Oorschot via anne@milon.nl of 073-547 72 53.