Skip to content

De Roever Omgevingsadvies nu onderdeel van de NOLIM groep

Onlangs heeft u kunnen lezen dat De Roever Omgevingsadvies nu deel uitmaakt van de NOLIM groep. Aan het woord zijn Norma van den Wijngaard en Caspar den Hertog over wat deze overname betekent voor beide partijen.

“Met deze overname versterken zowel MILON als De Roever haar marktpositie. De Roever staat bij de overheid en in de branche bekend als betrouwbare partner. En daarom zal De Roever onder haar huidige naam verder gaan binnen de NOLIM groep.”

“Dit doen we ook om bedrijfs- en overheidsadvisering zoveel mogelijk gescheiden te houden. De Roever zal ook tot het eind van dit jaar in het bestaande pand in Schijndel gehuisvest blijven.”

Hoe gaat de overdracht in zijn werk?

“Tot begin mei draagt Caspar alle management taken over aan mij. Dit gebeurt in nauw overleg om de continuïteit van de organisatie niet te verstoren.”

“Het kan dus zijn dat opdrachtgevers in de overgangsfase met zowel mij als Caspar te maken krijgen. Vooral om zo een fijne overdracht van alle taken en werkzaamheden te realiseren. Daarnaast kunt u via de vertrouwde mensen en kanalen blijven communiceren met ons.”

Wat verandert er voor jou, Caspar?

“Na 20 jaar met veel plezier gewerkt te hebben als directeur/eigenaar van De Roever ga ik de organisatie verlaten. Ik blijf wel als ZZP’er actief in de branche en ik ben zo ook voor De Roever nog inhoudelijk advieswerk aan het doen.”

En voor jou, Norma?

“Ik ben volop bezig om de collega’s van De Roever te leren kennen en de dagelijkse aansturing zo soepel mogelijk van Caspar over te nemen. In het verleden heb ik zelf bij De Roever gewerkt dus ik ben niet geheel onbekend met de organisatie.”

“Ik word erg blij van de hernieuwde kennismaking en ik kijk uit naar de toekomstige samenwerking.”