Skip to content

Eind stage Anna van Briemen

Na een stageperiode van drie maanden heeft Anna van Briemen haar stage bij MILON afgerond. Met veel plezier hebben onze medewerkers Anna begeleid en we wensen haar dan ook alle goeds voor de toekomst! Onderstaand haar ervaring over de stage:

Mijn naam is Anna en ik doe de opleiding onderzoeker natuur en milieu op MBO Helicon in Velp. Ik liep stage bij MILON van september tot november 2018. In deze stage heb ik onder andere geholpen bij de afdelingen milieu en bodem. Hierbij heb ik te maken gehad met bodemonderzoeken en met de aanvraag van milieuvergunningen. MILON is een bureau dat goed advies geeft en gezellige collega’s heeft. Mijn collega’s waren erg behulpzaam en vriendelijk. Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Kortom ik heb een hele leuke tijd bij MILON doorgebracht.