Skip to content

Hoe gaan wij elkaar versterken?!

Na de verhuizing op 1 juli 2018 en de open dag van 3 november van dit jaar is het bouwstof neergedwarreld en gaan we onze blik richten op 2019. Samenwerking is voor ons daarbij van cruciaal belang.

Daarom wil MILON aan jou de mogelijkheid bieden een kantoorruimte te betrekken of een werkplek in te richten. Je kunt daarbij gebruik maken van alle facilitaire zaken waaronder glasvezelverbinding, parkeerplaatsen, diverse overlegruimtes en aangeboden trainingen door MILON. Koffie, thee en de vrijdagmiddagborrel maken tevens deel uit van de huurovereenkomst.

Voor ons is de onderlinge samenwerking en het bereiken van synergie het allerbelangrijkst. Inmiddels hebben een Planoloog en een Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA) een eigen kantoorruimte betrokken en zijn de eerste resultaten bereikt. Zien we jou binnenkort ook over de drempel stappen?

Zie de bijgevoegde foto’s voor een sfeerimpressie van ons recent verbouwde pand. Bij interesse of vragen kun je contact op nemen met Patrick Trikels via patrick@milon.nl (voorkeur) of 06-22791718.