Skip to content

Einde stage Sjoerd van Lokven

Na twee stageperiodes heeft Sjoerd van Lokven gisteren zijn stage bij MILON afgerond. Sjoerd volgt de MBO-opleiding ‘Milieu en Ruimte’ aan Helicon MBO Den Bosch. Met veel plezier hebben onze medewerkers Sjoerd begeleid en we wensen hem dan ook alle goeds voor de toekomst! Onderstaand de ervaring van Sjoerd over de stage:

Deze week heb ik mijn tweede stageperiode afgerond. De stage was erg leerzaam en beide stageperiodes bij MILON zijn me erg goed bevallen. Het doel van de stage was om zelf veldwerkzaamheden te ervaren en daarbij zoveel mogelijk te leren. Bij diverse onderzoeken heb ik meegeholpen en hierdoor heb ik bijna alle verschillende werkzaamheden van dichtbij meegemaakt en daar mijn bijdrage aan geleverd. Hiernaast was het ook erg gezellig en heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van het veldwerkteam.