Skip to content

MILON rijdt elektrisch met Renault Twizy

MILON hecht grote waarde aan maatschappelijk, dus duurzaam, verantwoord ondernemerschap. Daarnaast heeft MILON zich als onderzoeks- en adviesbureau voor bodem, bouwstoffen en milieu ten doel gesteld om binnen de bedrijfsvoering een verduurzaming te creëren op het gebied van huisvesting, mobiliteit en inkoopwaarden. De aankoop van een 100% elektrisch voertuig past dan ook perfect bij deze bedrijfvisie.

Primeur
Als Schijndels onderzoeks- en adviesbureau voor bodem, ruimte en milieu zijn de medewerkers van MILON dagelijks betrokken bij het optimaliseren van de kwaliteit en inrichting van stad en land. Nu heeft MILON de primeur en is het een van de eersten in de regio met de elektrische Twizy. Vanaf woensdag 13 juni is dit de vervanger van een Renault Kangoo waarvan MILON na ruim 7 jaar en 367.000 kilometers trouwe dienst afscheid heeft genomen.

Vervoer
De Renault Twizy zal worden ingezet voor woon-werkverkeer en lokaal vervoer. Een voorbeeld hiervan is het vervoer van en naar het provinciehuis van Noord-Brabant voor de beoordelingswerkzaamheden die de medewerkers van MILON daar uitvoeren. De accu zal steeds worden geladen met groene stroom en hiermee wordt dus CO2-neutraal gereden. Met de groene MILON kleur is de Renault Twizy hiermee dus dubbel groen!

Binnenkort zullen we met de Renault Twizy een speciale zomertour organiseren. Meer informatie hierover volgt nog.

Een korte impressie: