Skip to content

Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Wij zijn erg blij om u voor te stellen aan onze nieuwe collega’s Anja van der Lee en Tillmann Scheider. Anja gaat aan de slag als projectleider bouwstoffen en Tillmann als projectleider bodem. Beiden zijn recent afgestudeerd en inmiddels al 6 weken bezig met hun inwerkingstraject. Onze marketing en communicatie medewerker Sicco stelde enkele vragen om ze beter te leren kennen.

Anja van der Lee


Hoi Anja, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Eck en Wiel. Dat is een dorpje in Gelderland.

Je hebt net je studie afgerond. Wat heb je gestudeerd en hoe ben je bij de studie uitgekomen?
Ik heb milieukunde aan de HAS in Den Bosch gestudeerd. Ik heb voor deze studie gekozen, omdat het een brede studie is en ik altijd veel interesse in duurzaamheid heb gehad. Daarnaast zocht ik een studie waarbij je wordt opgeleid om iets goeds voor de wereld te kunnen doen.

Wat zijn je hobby’s?
Ik hou van bakken, koken, wandelen en van gamen. Verder trek ik er graag met een van mijn drie zussen op uit om gezellige dingen te doen.

Hoe ben je bij MILON terecht gekomen?
Ik kreeg via een bekende een tip over MILON. Toen ben ik me op de website gaan oriënteren en werd ik eigenlijk meteen enthousiast. Het was een duidelijk verhaal en sloot aan bij wat ik interessant en belangrijk aan een werkgever vind. Zoals veel aandacht voor duurzaamheid en daarnaast de kernwaardes transparantie en inlevingsvermogen die binnen MILON centraal staan.

Je start wel in een uitdagende tijd… Hoe bevalt het tot nu toe bij MILON?
Het bevalt tot nu toe erg goed! De sfeer is erg fijn en de collega’s zijn behulpzaam. Ook het werk is afwisselend en leuk. Het is wel even een sprong in het diepe, omdat bijna alles nieuw is. Ik moet dus nog even mijn weg hierin vinden. Corona maakt het inwerken ook extra uitdagend.

Waar heb je je tot nu toe al mee bezig gehouden?
Met heel veel verschillende activiteiten. Vanwege corona moet er een beetje geïmproviseerd worden met taken die ik kan uitvoeren, waardoor mijn werkzaamheden extra divers zijn geweest. Zo heb ik tot nu toe tekeningen gemaakt in AutoCAD, heb ik geholpen met ondersteunende werkzaamheden voor MILAB en heb ik geholpen met de implementatie van het nieuwe ERP systeem. Ook ben ik veel aan het leren over partijkeuringen en ben ik daarnaast aan het blokken voor mijn VOL VCA certificaat.

Naar wat voor werkzaamheden kijk je het meeste uit binnen jouw functie?
Ik ben nog op zoek naar een weg in mijn werkzaamheden, maar ik ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad komt. Ik vind het afwisselende wat ik nu heb leuk en hoop dat ik dat behoud. Voorlopig focus ik me op AutoCAD goed onder de knie krijgen en het zelfstandig mogen uitvoeren van partijkeuringen.

Bedankt voor je antwoorden en veel succes en plezier bij MILON gewenst!

Tillmann Scheider


Hoi Tillmann, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben 26 jaar oud en ben opgegroeid in Berlijn. Totdat ik ging studeren heb ik in Duitsland gewoond. Toen ik 19 was ben naar Wageningen verhuisd om milieuwetenschappen aan de universiteit te gaan studeren.

Gaaf! Wat zijn je hobby’s?
Ik hou erg van sporten, vooral van handballen. Op dit moment handbal ik drie keer per week, ik heb twee trainingen en een wedstrijd per week. Ook ben ik jarenlang handbal trainer geweest. Daarnaast hou ik erg van koken en van reizen.

Hoe ben je bij MILON terecht gekomen?
Toen ik afgestudeerd was ben ik naar een functie als projectleider op zoek gegaan, bij een bedrijf met een informele en persoonlijke sfeer. Tijdens mijn studie heb ik bij een groot adviesbureau stage gelopen, maar dit sprak me minder aan vanwege de onpersoonlijke formele sfeer. Ik ben me daarom online gaan oriënteren op middelgrote adviesbureaus en toen ik MILON tegenkwam sprak het verhaal op de website me erg aan. Toen ben ik gaan solliciteren en is het snel gegaan.

Hoe bevalt het tot nu toe bij MILON?
Het bevalt me goed! Het werk is erg afwisselend en ik word goed uitgedaagd. Iets wat ik belangrijk vind. Daarnaast zijn mijn collega’s behulpzaam en de sfeer is ook erg goed. Ik vind het wel jammer dat ik nog geen vrijdagmiddagborrel heb kunnen meemaken… Maar dat komt hopelijk snel binnenkort!

Naar wat voor werkzaamheden kijk je het meeste uit binnen jouw functie?
Ik kijk het meeste uit naar saneringen omdat ik het leuk vind om met mijn werk iets te betekenen voor mens en milieu. Verder zou ik het leuk vinden aan complexe projecten te werken waar ik oplossingen voor moet bedenken.

Bedankt Tillmann. Ik hoop ook dat we snel weer een vrijdagmiddagborrel zullen meemaken, dan gaan we er eentje drinken! Veel succes en plezier bij MILON gewenst!