Skip to content

MILON neemt wederom nieuwe bedrijfswagen in gebruik

Op 24 mei 2017 heeft MILON wederom een nieuwe Renault Master bedrijfswagen in gebruik genomen. Deze nieuwe bedrijfswagen met een zuinige Euro 6 motor is geleverd door BAS Truck Center uit Veghel. Niet geheel toevallig maakt BAS Truck Center onderdeel uit van BAS Holding, al jarenlang een gewaardeerde opdrachtgever van MILON. Zo heeft MILON ervoor gezorgd dat BAS Holding een nieuw bedrijfsterrein van bijna 5 hectare in gebruik kon nemen. Hiertoe diende een uitvoerige vergunningsprocedure te worden doorlopen.

Met de nieuwe aanwinst inclusief zuinige Euro 6-motor wordt niet alleen bespaard op het brandstofverbruik maar ook is de lagere CO₂-emmissie een positieve bijdrage aan het verkleinen van de CO₂ footprint van MILON. Zo bevat de bedrijfswagen een Stop&Start- en Eco Mode-systeem, het Driver Assist-systeem dat het ideale schakelmoment aangeeft en is er tevens voorzien in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ergonomie en veiligheid.

Voor de inrichting is wederom gekozen voor het inmiddels beproefde maatwerk van Brover Bedrijfswageninrichting uit Geldrop. Enkele jaren geleden is daarvoor een unieke ‘MILON’-standaard ontwikkeld en deze nieuwe bedrijfswagen is inmiddels het derde voertuig dat voorzien is van deze unieke inrichting. In het ontwerp is rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van de eindgebruikers en tevens voldoet de inrichting aan diverse eisen uit de protocollen behorend bij de dagelijkse werkzaamheden van MILON.

 
Links: Ruud van Galen neemt namens MILON de nieuwe bedrijfswagen in ontvangst.

 
 
De inrichting van de bedrijfswagen.