Skip to content

MILON verwelkomt 2 nieuwe collega’s

In de afgelopen weken hebben we 2 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Team bodem is namelijk uitgebreid met Christian en Henry. We hebben ze gevraagd om zichzelf kort aan u voor te stellen:

Christian:
Christian van Eck is 41 jaar oud en woont in Spoordonk. Na zijn studie Milieutechnologie aan de HAS te ’s-Hertogenbosch heeft hij een jaar gewerkt bij een klein milieubureau. Als enige lid van de afdeling bodem was hij daar zowel projectleider als veldwerker. Hierna heeft hij circa 13,5 jaar als projectleider gewerkt. De laatste vijf jaar hiervan coördineerde hij de werkzaamheden in het kader van een raamcontract met de provincie Gelderland. Christian is op 23 mei begonnen bij MILON.

Henry:
Aangenaam! Ik ben Henry, 39 jaren jong en woon in het altijd groene Gemonde met mijn vrouw en drie kinderen. In mijn vrije tijd ga ik op stap met mijn gezin,  gooi ik graag met een jeu de boules bal en een lekker biertje gaat er ook altijd wel in.

Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes van de opleiding Land & Watermanagement in Velp. Ooit mijn carrière gestart als veldwerker en het ontbreekt mij dan ook niet aan de nodige kennis in bodem. Van verkennend onderzoek tot saneringen begeleiden, het is voor mij geen onbekend terrein. Een volgende stap werd het voorbereiden van veldwerk in de breedste zin van het woord, van een standaard verkennend onderzoek tot onderzoeken met duizenden boringen en bijbehorende analyses. Daarna ben ik mij verder gaan ontwikkelen als projectleider.

Ik heb enorm veel zin om mijn passie en competenties in te zetten bij MILON. En zo ben ik nu alweer bijna 2 maanden bij jullie. Erg belangrijk: De koffie is goed! De collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam en ik vind de sfeer heerlijk. Ik hou van afwisseling en kijk ernaar uit om aan mijn eigen projecten te kunnen werken waarbij ik een verbinding wil houden met de buitendienst. Je zult me dan ook af en toe nog steeds buiten vinden.

We wensen Christian en Henry ontzettend veel plezier! Heb jij ook interesse in een baan bij MILON? Bekijk dan snel onze vacatures via https://www.milon.nl/vacatures/.