Skip to content

Nauwkeurige voorraadinventarisatie op elk terrein met drone

Eenvoudig, snel en nauwkeurig inzicht in uw actuele voorraden? MILON kan u hierbij helpen doormiddel van drones, een meetboot of traditioneel met GPS.

Actuele voorraad

Nu het einde van het jaar in zicht komt en u de balans wilt opmaken is nauwkeurig inzicht in uw voorraden extra belangrijk. MILON ondersteunt uw organisatie graag om uw actuele voorraad inzichtelijk te krijgen. We zijn in staat om op nagenoeg elk terrein de juiste data in te winnen en u te voorzien van de benodigde informatie. Zelfs binnen een gecontroleerd luchtruimgebied rondom een luchthaven (CTR) of moeilijk toegankelijke terreindelen!

Drones

Om een nauwkeurig hoogtemodel en gedetailleerde volumebepalingen op te leveren werkt MILON met ervaren en gecertificeerde drone-operators met erkende drones. Na een dronevlucht over het terrein wordt de data met specialistische software verwerkt. Deze data is vele malen nauwkeuriger dan de traditionele meetmethoden. De voordelen:

  • Volumebepalingen worden gegenereerd
  • Een scherpe luchtfoto van het terrein is beschikbaar
  • 3D-visualisaties worden gemaakt
  • Het gehele terrein is te bekijken in Virtual Reality (VR)

Aanvullend wordt de informatie verwerkt in de online GIS-applicatie, de MILON Mapviewer.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit onderwerp of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Thomas van Engelen via thomas@milon.nl of 073-5477253.