Skip to content

Nauwkeurige voorraadwaardering

Uiteraard wilt u te allen tijde beschikken over een actueel en nauwkeurig inzicht in de voorraden die binnen uw inrichting of op uw werkterrein aanwezig zijn. Niet alleen voor een heldere blik op de actuele situatie maar zeker ook voor het inzichtelijk maken van de (waarde van de) voorraad ten behoeve van de financiële administratie en de goederenadministratie. Om te komen tot een volledige voorraadinventarisatie werkt MILON samen met ervaren specialisten.

Hierdoor zijn we in staat om op nagenoeg elk terrein de juiste data in te winnen en u te voorzien van de benodigde informatie. Zelfs binnen een gecontroleerd luchtruimgebied rondom een luchthaven (CTR) of moeilijk toegankelijke terreindelen!

Landmeters voor een ’traditionele’ inmeting, gecertificeerde drone-operators met erkende drones, quad’s, auto’s of een bemand vliegtuig met LiDAR-technologie: de mogelijkheden zijn eindeloos! De wijze van inwinning van data is variabel en in goed overleg bepalen we wat voor uw terrein, doelstelling en budget de best passende oplossing is.

Afhankelijk van de specifieke werkwijze is in de meeste gevallen een scherpe luchtfoto van het terrein beschikbaar, kunnen 3D-visualisaties worden gemaakt en is tevens het gehele terrein te bekijken in Virtual Reality (VR). Aanvullend kan deze informatie door ons worden verwerkt in de online GIS-applicatie, de MILON MapViewer.

Voor meer informatie, een demo, referentieprojecten of voor het maken van een afspraak is Thomas van Engelen bereikbaar via thomas@milon.nl of via 073-5477253.