Skip to content

Grip op productiebewaking BRL 2506

Puinbrekers opgelet! In controle zijn en grip hebben op uw productieproces? Met het registratiesysteem Heimdall-IT in combinatie met labonderzoek door MILAB is deze wens nu mogelijk.

Het registratiesysteem

Heimdall-IT is een innoverend en gebruiksvriendelijk software programma om productiebewaking op BRL 2506 recyclinggranulaten efficiënt toe te passen. Het zorgt voor een overzichtelijke uitwisseling van gegevens tussen de gecertificeerde puinbreker, het laboratorium en de certificerende instelling. Met de automatische controles bent u als puinbreker altijd in controle over uw bedrijfsvoering. Hierdoor kunt u sneller en adequater handelen op basis van de actueel beschikbare kwaliteitsstatus.

Altijd toegang tot al uw data

Binnen Heimdall-IT vindt u álle data van uw productie. Deze data is altijd en overal veilig beschikbaar in de cloud. Statusoverzichten kunnen eenvoudig geëxporteerd worden voor verdere analyse. Rapporten en certificaten zijn op één plek gebundeld en oproepbaar, gekoppeld aan resultaten van labonderzoek. Resultaten kunnen per parameter geraadpleegd worden. De keuringsfrequentie wordt eenvoudig weergegeven in grafieken waardoor er volledige grip en een planning ontstaat.

Voor wie is dit systeem interessant?

Dit systeem is bijzonder bruikbaar voor puinbrekers die naar de richtlijnen van BRL 2506 werken. MILAB biedt hierdoor productiebewaking volgens de BRL 2506 en meer. De combinatie van Heimdall-IT en het deskundig advies van MILAB maakt het werken conform de richtlijnen van BRL 2506 stukken gebruiksvriendelijker, én inzichtelijker. Door de centralisering van data is het overzichtelijk, transparant en aantoonbaar voor uw eigen gebruik en voor uw certificerende instelling.

Hiermee bespaart u tijd, norm en kunt u focussen op wat écht belangrijk voor u is.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 

 

Klik op de onderstaande afbeeldingen om te zien hoe het systeem er in gebruik uitziet:

 

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die het totaalconcept van MILAB in combinatie met Heimdall-IT te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact op met Roger Kösters via roger@milab.nl of bel 073-5477253. Wij ontzorgen u graag.