Skip to content

Maak kennis met ons vernieuwde MT

De afgelopen maanden is de samenstelling van ons management team (MT) flink veranderd. Bas van Bree en Stephan Kuijken zijn in goed overleg bij MILON vertrokken en zijn beiden aan een nieuwe uitdaging begonnen.  Inmiddels is het MT door drie nieuwe collega’s versterkt: Bram Ketelaars, Erik Bevers en Marc Jansen. Wij zijn erg blij met hun komst en stellen ze graag aan u voor.

Op de bovenstaande foto ziet u van links naar rechts: Patrick Trikels, Erik Bevers, Bram Ketelaars, Norma van den Wijngaard en Marc Jansen. Voor de oplettenden onder ons, zij zitten inderdaad op het dakterras van ons grand café, dat sinds kort volledig is vernieuwd. Verderop in dit bericht vertellen we hier meer over.

Onze nieuwe collega’s

Bram Ketelaars

Bram is 40, woont in Oss en is onze nieuwe commercieel manager. Hiervoor was hij jaren actief als teamleider van de KAM afdeling bij een aannemer in de infra-branche. Daarnaast heeft Bram bij verschillende milieu adviesbureaus als projectleider gewerkt. Met zijn brede achtergrond weet hij als geen ander wat er allemaal binnen onze branche speelt en hoe hij onze opdrachtgevers met onze diensten kan ontzorgen.

Erik Bevers

Erik is 41, woont in Eindhoven en is sinds kort werkzaam als teammanager van de teams bouwstoffen en MILAB. Hij heeft jarenlange ervaring als laboratorium onderzoeker en als laboratorium manager bij een internationaal adviesbureau. Erik gaat zich richten op het verder ontwikkelen van afdeling bouwstoffen, het professionaliseren van MILAB en het coachen van onze medewerkers.

Marc Jansen

Marc Jansen

Marc is 50, woont in Goirle en gaat aan de slag in de nieuwe functie van teammanager van de teams bodem en veldwerk. Hiervoor heeft Marc bij verschillende adviesbureaus als teammanager bodem gewerkt, een vakgebied waar hij nog steeds erg gepassioneerd over is.  Marc gaat zich binnen MILON richten op het verder ontwikkelen van de bodemafdeling en het veldwerkteam en met het coachen van onze medewerkers.

Gezamenlijke visie

“Wij willen ons persoonlijke aandeel leveren aan het behalen van MILON’s groeiambities. Met onze diverse achtergronden willen wij onze ervaringen binnen de teams overdragen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen en willen we onze collega’s in hun persoonlijke groei ondersteunen. Hierbij staan uiteraard de kernwaarden transparantie, snelheid en inlevingsvermogen centraal.”

Wij zijn erg blij met de komst van Bram, Erik en Marc en wensen ze veel succes en uiteraard veel plezier toe om de kernwaarden van MILON, transparantie, snelheid en inlevingsvermogen, uit te dragen binnen hun werkzaamheden!

Ons dakterras

Op ons vernieuwde dakterras staan 3 picknickbanken, een grote barbecue en meerdere plantenbakken. Hiermee is er een mooie plek gecreëerd om buiten te vergaderen, opdrachtgevers en partners te ontvangen, te lunchen en onze geliefde vrijdagmiddagborrel in de zon te houden.

De plantenbakken zijn gemaakt van sloophout en de fundering van het terras bestaat volledig uit gebruikte bouwmaterialen. Een mooi voorbeeld van hoe op duurzame wijze een tweede leven aan sloopmateriaal kan worden gegeven. Hier zijn we erg trots op.