Skip to content

Nieuwe expertises bij MILON

Met de bedrijfsbrede groeiambities van MILON en de groei in werkzaamheden en projecten op het gebied van bodem, bouwstoffen en milieu kunnen we met gepaste trots melden dat we de afgelopen maanden 4 nieuwe medewerkers hebben mogen verwelkomen en daarbij veel nieuwe expertises in huis hebben gehaald.

Fulltime planner
Als logisch gevolg van de uitbreiding van het team van veldwerkers en met de groei in projecten en werkzaamheden van MILON in het algemeen was de functie van planner als duo-functie uit haar jasje gegroeid. Om die reden is enige tijd geleden de vacature van fulltime planner ingevuld door John Swinkels.
Met zijn ruime ervaring als planner bij verschillende bedrijven in de transportsector zal John zich de komende tijd gaan richten op deze nieuwe functie binnen MILON. Diverse klanten en leveranciers hebben hem inmiddels al gesproken en wellicht spreekt ook u hem binnenkort als eerste aanspreekpunt voor de veldwerkplanning.

Projectleider bodem en milieu
Naast John is Mirjam van de Giessen gestart als projectleider. Mirjam zal zowel team milieu als team bodem ondersteunen met haar brede kennis en ervaring.
Mirjam is in 1996 gestart bij NIPA milieutechniek waar ze ruim 10 jaar fulltime gewerkt heeft als veldwerker, adviseur, projectleider, planner, KAM-coördinator, intern auditor en office-manager. Daarna is ze bij de Grondbank Noord-Oost Brabant werkzaam geweest. Hier nam ze de certificering in het kader van de BRL 9335, kwaliteitscontroles en alle verdere voorkomende werkzaamheden voor haar rekening. Deze functie combineerde ze met de rol als projectleider voor het bedrijf dat ze samen met haar man is gestart, Van de Giessen Milieupartner.

Aangezien de werkwijze en bedrijfsmentaliteit van MILON Mirjam altijd al heeft aangesproken was de keuze snel gemaakt en vanaf heden is ze een welkome aanvulling van team milieu en team bodem bij MILON.

Directielid en projectleider milieu
Naast Mirjam wordt team milieu verder uitgebreid met de komst van Norma van den Wijngaard. Norma heeft 8 jaar ervaring bij diverse adviesbureaus en is de laatste 11 jaar actief geweest als senior vergunningverlener bij de Provincie en de Omgevingsdienst. In deze jaren heeft ze een groot netwerk opgebouwd binnen de milieusector. Norma zal bij MILON zowel als projectleider, als directielid P&O/zelfsturende teams aan de slag gaan.

Projectleider bouwstoffen
Met de komst van Daphne Sijtsma is tevens team bouwstoffen uitgebreid. Voorheen was Daphne werkzaam bij Kiwa KOAC als laboratoriumtechnicus. Met Daphne hebben we hele mooie nieuwe expertises in huis gehaald. Daphne zal aan de slag gaan als betontechnoloog en als projectleider (bijzondere) bouwstoffen. Ook zal ze ons laboratorium, MILAB, gaan ondersteunen.