Skip to content

Persbericht: MILON zet nieuwe stap met verhuizing

Van Schijndel naar Veghel: thuis in Meierijstad
MILON zet nieuwe stap met verhuizing

Met de verhuizing van Schijndel naar Veghel zet onderzoeks- en adviesbureau MILON de volgende stap in hun groeiambitie. Het nieuwe pand staat aan de Rembrandtlaan 4, op slechts 5 km hemelsbreed van de huidige locatie binnen de gemeentegrenzen van Meierijstad. “Het is prachtig dat we ons nieuwe onderkomen in Meierijstad gevonden hebben, Schijndel zit in ons hart, in Meierijstad zijn we thuis!” aldus directeur Patrick Trikels.

Ruimte
Trikels geeft aan dat de verhuizing de nodige ruimte biedt om ook op andere vlakken stevig door te groeien: “We hebben als team een duidelijke koers voor de toekomst uitgestippeld: naar de top 50 van adviesbureaus in Nederland en op die manier de innovatie, kwaliteit en continuïteit voor opdrachtgevers en medewerkers waarborgen. Onze kracht zit in de manier waarop we werken: transparant, snel en met inlevingsvermogen. Deze kernwaarden zijn verankerd in onze nieuwe strategie en benoemd in onze nieuwe pay-off ‘MILON… zuiver in advies & onderzoek’. ”

Team
De nieuwe locatie biedt ruimte aan de huidige 35 medewerkers en naar verwachting nog 20 nieuwe collega’s. Deze nieuwe collega’s wacht overigens ook de nodige persoonlijke ontwikkeling. Middels de MILON Academy worden vakkundige starters verder opgeleid tot experts binnen hun discipline met kennis en kunde in de branche waarin zij opereren.

Expertise
Onderzoek en advies blijft de kracht van het bedrijf, de nuance zit in de specifieke diensten. Met ruim 25 jaar expertise op het gebied van bodem, bouwstoffen en milieu is MILON in verschillende vakgebieden actief, maar hecht waarde aan de specialismen, legt Trikels uit: “de markt is continu in ontwikkeling en wij leggen de focus op de branches waar onze opdrachtgevers in opereren: Afval & Recycling, Industrie, Infra en Projectontwikkeling”. Naast de bekende activiteiten is MILON de laatste jaren doorgegroeid tot een belangrijke partner voor bedrijven met de focus op research en development in de circulaire economie.