Skip to content

Nieuwe medewerkers verwelkomd

MILON groeit! Er is steeds meer vraag naar onze diensten en om die reden is er tevens continu behoefte aan versterking. In de afgelopen maanden is ons team uitgebreid met de volgende nieuwe medewerkers:

  1. Eric Martens woont in Veldhoven en is 52 jaar. De afgelopen 17 jaar heeft hij gewerkt als applicatiebeheerder bij Sligro waarbij hij aan de wieg heeft gestaan van het systeem dat nog dagelijks wordt gebruikt. Eric is op 1 november gestart als applicatiebeheerder voor Microsoft Business Central, dat de basis zal zijn voor ons nieuwe systeem.
  2. Jos van Gemert woont in Nijmegen en is 27 jaar. Hij heeft twee jaar ervaring met bodem als consultant Kabels en Leidingen bij Stantec BV. Hiervoor heeft hij Toegepaste Biologie aan de HAS gestudeerd in dezelfde periode als onze collega Thom Slaats. Jos is per 1 november gestart als projectleider bodem.
  3. Rutger Steller is woonachtig in Den Bosch en is 22 jaar. Rutger zit in het tweede jaar van Geo Media en Design aan de HAS en loopt in totaal 10 weken stage bij MILON. Hierbij houdt hij zich bezig met het uitbreiden van de functionaliteiten in de MILON MapViewer.
  4. Sicco Fijan is woonachtig in Eindhoven en is 22 jaar. Sicco is deze zomer afgestudeerd aan de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement aan de Avans Hogeschool. Sinds oktober zet hij zich in om optimaal gebruik te maken van de marketing en communicatie middelen. In februari zal hij ons verlaten om verder te studeren met de Master Strategic Management in Tilburg.
  5. Marloes van Kemenade is woonachtig in Schijndel en is 20 jaar. In februari start zij bij MILON voor haar afstudeerstage voor de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement aan Avans Hogeschool. Marloes zal onderzoek gaan doen naar de wensen en behoeften van onze (potentiële) klanten op het gebied van online informatievoorzieningen.

Is werken bij MILON iets voor jou? Er staan momenteel diverse vacatures open, voor veldwerkers en projectleiders, van junior tot senior, zowel parttime als fulltime! Klik hier voor onze vacatures of neem contact op met Bram Ketelaars via bram@milon.nl of 073-5477253. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.