Skip to content

MILON neemt nieuwe bedrijfswagen in gebruik

Op vrijdag 15 november 2019 heeft MILON een nieuwe Renault Master bedrijfswagen in gebruik genomen.

Deze nieuwe bedrijfswagen met een zuinige Euro 6 motor is geleverd door BAS Vans uit Veghel. Niet geheel toevallig maakt BAS Vans onderdeel uit van BAS Holding, al jarenlang een gewaardeerde opdrachtgever van MILON.

Met de nieuwe aanwinst inclusief zuinige Euro 6-motor wordt niet alleen bespaard op het brandstofverbruik maar ook is de lagere CO₂-emissie een positieve bijdrage aan het verkleinen van de CO₂ footprint van MILON. Zo bevat de bedrijfswagen een Stop&Start- en Eco Mode-systeem, het Driver Assist-systeem dat het ideale schakelmoment aangeeft en is er tevens voorzien in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ergonomie en veiligheid.

Ook voor de inrichting van deze bus is gekozen voor het maatwerk van Brover Bedrijfswageninrichting uit Geldrop. Meerdere jaren geleden is daarvoor een unieke ‘MILON’-standaard ontwikkeld en deze nieuwe bedrijfswagen is inmiddels het vijfde voertuig dat voorzien is van deze unieke inrichting. In het ontwerp is rekening gehouden met de wensen en voorkeuren van de eindgebruikers en tevens voldoet de inrichting aan diverse eisen uit de protocollen behorend bij de dagelijkse werkzaamheden van MILON.