Skip to content
milon m-tech samenwerken

Samenwerking MILON en M-tech van start

In het beroemde zelf-help boek “De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap” van Stephen Covey luidt de 4e eigenschap het denken in win/win situaties. Op 5 december 2019 hebben MILON en M-tech hier als mooi voorbeeld in de praktijk naar gehandeld. Onder feestelijke omstandigheden hebben beide partijen een contract ondertekend voor de start van de officiële samenwerking.

Milieuadviesbureau M-tech, gelegen in Roermond, heeft veel specialistische kennis en expertise op het gebied van complexe milieuwetgeving. MILON opereert in hetzelfde vakgebied en heeft daarnaast veel kennis van bodem, bouwstoffen en bezit haar eigen laboratorium MILAB. De twee bedrijven gaan elkaar versterken door hun expertises te bundelen en kunnen elkaar aanvullen binnen de werkvelden milieu, afval & recycling en industrie. Door het delen van kennis en mankracht zal de kwaliteit van de adviezen nóg beter worden en zal de snelheid omhoog gaan. Wij kijken uit naar de samenwerking en zijn er van overtuigd dat we onze klanten vanaf nu nóg beter van milieu advies kunnen voorzien. Een echte win-win situatie.

Op de foto ziet u links vooraan MILON-directeur Patrick Trikels met daarachter Norma van den Wijngaard (senior consultant milieu MILON). Rechts vooraan ziet u M-tech directeur Lode Witters met daarachter Hubert Neelen (senior consultant M-tech).

Bekijk hier de website van M-tech voor meer informatie.