Skip to content
milon proactief oplossingen

Proactief in oplossingen denken om dienstverlening te continueren

In deze uitzonderlijke periode doet iedereen zijn best om met creatieve oplossingen te komen om op verantwoorde wijze zijn dagelijkse werkzaamheden voort te zetten.

Ook wij denken proactief in oplossingen om onze klanten zo goed mogelijk van onderzoek en advies te kunnen voorzien. Wij hanteren een minimale bezetting op ons kantoor. Maar collega’s onderhouden middels video overleggen contact met elkaar en met de klant. Daarnaast rijden de veldwerkers, zoals u misschien op de foto ziet, in aparte bussen naar de onderzoekslocatie toe, om 1,5 m. afstand van elkaar te kunnen bewaren.

Op dit moment ligt voor ons de kans om middels onze kernwaarden Inlevingsvermogen, transparantie en snelheid te doen waar we het beste in zijn. Met veel inlevingsvermogen en snelheid (en daarbij komende flexibiliteit!) uw organisatie op transparante wijze ontzorgen. Zo kan u uw bedrijfsactiviteiten zo goed mogelijk voortzetten.

Heeft u op korte termijn een vergunning nodig? Of behoefte aan een ondersteunend onderzoek? Wij helpen u graag en denken graag met u mee in het vinden van oplossingen.

Zo vechten wij ons samen door de crisis heen!

Voor nu wensen wij u, uw collega’s en uw naasten veel gezondheid en sterkte toe.