Skip to content

Robert van Heeswijk stelt zich aan u voor

Op 1 maart jl. heeft Wim van Lith afscheid genomen van MILON omdat hij de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar heeft bereikt. Zijn dagelijkse werkzaamheden worden overgenomen door Robert van Heeswijk. Hij stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Robert van Heeswijk, 47 jaar en ben geboren en getogen in Schijndel.

Als adviseur op het gebied van ruimte en milieu ben ik van 2001 tot 2011 al eerder voor MILON werkzaam geweest. Het afgelopen 1,5 jaar heb ik elders ervaring opgedaan als KAM-coördinator. In deze hoedanigheid heb ik kennis gemaakt met ISO 9001, ISO 14001, VCA, BRL 2506, BRL 9335, BRL SVMS 007 en MVO. Hierdoor kan ik u niet alleen helpen met relevante milieuzaken zoals de milieuvergunning en het behartigen van uw belangen bij de overheid, maar ook bij het verder ontwikkelen, controleren, optimaliseren en/of implementeren van de genoemde ISO-systemen, BRL’s of MVO. Hiermee verwacht ik u nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn. Op de pagina KAM-coördinator kunt u lezen wat ik u precies te bieden heb. Indien gewenst kom ik dit met plezier bij u op locatie toelichten.

Heeft u vragen of wilt u nader of hernieuwd kennismaken, dan kunt u mij telefonisch bereiken via: 06-51805224 of per e-mail: robert@milon.nl. Ik sta u graag ten dienst.