Skip to content

Nieuwe huurder in huis

Sinds een aantal weken huurt Arno Peene van Talpa Underground een kantoorruimte bij MILON aan de Rembrandtlaan 4 in Veghel.

Talpa Underground

Arno is geboren en getogen in Serooskerke, vlak bij Middelburg maar woont sinds 1996 in Uden. Arno heeft milieutechniek gestudeerd aan de HTS in Den Bosch en vervolgens Milieutechnologie aan de Landbouwuniversiteit van Wageningen. Voordat Arno Talpa underground is begonnen heeft hij bij adviesbureau Nibag in Uden gewerkt en 17 jaar bij Heijmans Milieutechniek. Talpa Underground is gespecialiseerd in het managen van complexe processen in de grond ter uitvoering van saneringen. Arno heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in multidisciplinaire infrastructurele projecten, onder andere van in situ sanering en de combinatie bouwen en saneren. Op dit moment is hij betrokken bij de realisatie van de Blankenburgverbinding. Dit project omvat de realisatie van twee grote tunnels t.b.v. de nieuwe A24. Expertises die benodigd zijn bij dergelijke grootschalige projecten zijn system engineering en stakeholder- en snel risico management.

Arno heeft besloten een kantoorruimte te huren toen hij voor zichzelf is begonnen. Zowel MILON als Talpa Underground werken in dezelfde arena en op deze manier kunnen nog meer van elkaars kracht gebruik maken. Arno is te bereiken via arno@talpaunderground.nl of via 06-20392493.