Skip to content

Versterking binnen alle teams

De afgelopen maanden hebben we weer meerdere collega’s mogen verwelkomen binnen MILON. Team bodem is versterkt met projectleiders, Ruud Hagelaars, Shana Coomans en Bart Pennings. Ruud is een zeer ervaren man in de bodem en milieuwereld. Hij heeft onder andere gewerkt bij Geofoxx en RSK. Shana is onze eerste Belgische collega. In 2017 is Shana cum laude afgestudeerd als master in de Industriële Wetenschappen: Chemie te Leuven. Bart was voorheen veldwerker bij MILON en volgt nu de hbo-opleiding Land- en Watermanagement aan Van Hall Larenstein en is projectleider in opleiding.

Het team van veldwerkers is recentelijk gegroeid met de komst van twee veldwerkers in opleiding, Antoon Kokkes en Bart van Rosmalen. Ons deskundig onderzoek en advies begint bij de veldwerkers en daarom zijn zij van grote waarde voor MILON.

Team milieu is versterkt van 4 naar 5 medewerkers dankzij onze nieuwe collega Job Tijssen. Job heeft een aantal jaar geleden stage gelopen bij MILON en heeft recentelijk zijn hbo-studie milieukunde afgerond.

MILON heet Shana, Antoon, Bart, Job en Ruud van harte welkom en wellicht zult u binnenkort een van deze MILON-medewerkers zelf ontmoeten.