Skip to content
werken bij milon

Drie nieuwe collega’s

MILON heeft 3 nieuwe collega’s. Eén daarvan is Estelle ten Den. Estelle is op 1 september begonnen bij MILON. Zij gaat aan de slag als junior projectleider Bodem. Estelle heeft biologie gestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen met als specialisatie milieu- en natuurwetenschappen. ‘Ik heb altijd ingezien dat vijf dagen per week in het veld staan niks voor mij was. Daarom heb ik in de master de keuze gemaakt voor een bedrijfskunde afstudeerrichting. Bij MILON kan ik mijn affiniteit met bedrijfskunde combineren met mijn milieu achtergrond. Daarbij viel ik ook voor de gemoedelijke sfeer in het bedrijf met de no nonsens mentaliteit. De ruimte is er om innovatiegericht naar de toekomst te kijken. Met mijn studie achtergrond en een frisse blik in het bedrijf hoop ik daar een bijdrage aan te kunnen leveren’.

Daarnaast is ook Antoine Franken bij MILON begonnen. Antoine is sinds 1 augustus werkzaam als veldwerker. Antoine is geboren in Eindhoven en woont momenteel met zijn vrouw en twee kinderen in Liempde, waar hij ook opgegroeid is. Na de opleiding MAS levensmiddelentechnologie is Antoine begonnen bij Ploegmakers waar hij 5 jaar als planmanager en kwaliteitsdienst heeft gewerkt. Na deze 5 jaar heeft Antoine 15 jaar als veldwerker bij van der Vleuten gewerkt. Antoine is gecertificeerd voor (water)bodemonderzoek (2001-2002-2003), partijkeuringen (1001, 1002, 1003) en saneringen (6001 en 7001). Al met al dus een ervaren allrounder.

Vanwege de toenemende opdrachtenportefeuille op het gebied van bouwstoffen, breidt MILON haar bouwstoffenteam uit. Per 1 november verwelkomen wij Rohied Samjhawan. Hij kan meteen druk aan de slag want MILON groeit en staat zeker niet stil. In onze volgende nieuwsbrief stellen wij Rohied uitgebreid aan u voor.

Uiteraard heten wij Estelle, Antoine en Rohied van harte welkom en wensen wij hen veel succes!