Skip to content

Gratis milieu aspecten check voor bedrijven Meierijstad e.o.

Beter een goede buur dan een verre vriend. Zo ziet MILON haar rol voor lokale bedrijven in Meierijstad en omgeving. We willen graag een goede buur voor u zijn. Daarom bieden we alle ondernemingen in (omgeving) Meierijstad gratis een vrijblijvende milieu aspecten check aan.

Milieu check 

Gedurende een bezoek van ca. 2-3 uur beoordelen onze milieu experts uw activiteiten en bekijken zij of actuele milieu thema’s zoals energie, stikstof of het reageren op informatieverzoeken van de overheid (denk aan BBT en ZZS toetsen) voor u van belang zijn. Vrijwel alle bedrijven hebben hier mee te maken.

Tijdens een bezoek worden de volgende milieuaspecten bekeken: (brand)veiligheid, geluid, lucht (waaronder stikstof), bodem, energie, afvalstoffen (ZZS) en afvalwater. Wij adviseren u of het nodig is om vervolgstappen te nemen om aan geldende wet- en regelgeving (BBT) te voldoen, en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Achteraf ontvangt u van ons een checklist met onze bevindingen.

Het eerste bezoek voor de milieu aspecten check van ca 2,5 uren is kosteloos.

Strippenkaart – Advies-uren met korting

Heeft u met enige regelmaat vragen over milieu aspecten, dan kunt u ook een strippenkaart aanschaffen. Hiermee koopt u tegen gereduceerd tarief kennis en advies in van onze adviseurs. Deze strippenkaart kost €750,- voor 10 strippen/vragen of €425,- voor 5 strippen/vragen. Het behandelen van een gemiddelde vraag kost één uur, met een gemiddeld uurtarief van €100, dus met deze strippenkaart bent u snel 25% voordeliger uit! De strippenkaart is vanaf het moment van aanschaf één jaar geldig.

De strippenkaart kan naar eigen wens worden ingezet voor bijvoorbeeld:

  • Vragen over milieu vergunningen m.b.t. uw organisatie;
  • Vragen bij voldoen aan informatieplicht;
  • Begeleiding van externe audit;
  • Uitvoeren van interne audits van diverse normen (ISO 9001, VCA e.d.);
  • Vragen over geluid, luchtkwaliteit, afvalstoffen en stikstof.

Voorwaarden:

  • U dient de milieu aspecten check vóór voor het eind van 2020 aan te vragen.
  • Uw bedrijf dient binnen een radius van 20 km. van MILON gevestigd te zijn.

Interesse?

Heeft u interesse in deze vrijblijvende milieu aspecten check en/of in de strippenkaart? Neem dan contact met ons op via milieu@milon.nl en vermeld hierin:

  • uw bedrijfsnaam
  • uw bedrijfsadres
  • de contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer.

Een van onze milieu experts zal spoedig contact met u opnemen om een geschikt moment voor een bezoek in te plannen. Uiteraard zorgen we er samen voor dat het bezoek voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Indien gewenst is een digitale variant van de milieu aspecten check ook mogelijk.

Voor vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 073-5477253.