Skip to content

Nauwkeurige voorraadinventarisatie op elk terrein

Eenvoudig, snel en nauwkeurig inzicht in uw actuele voorraden? Met drones, meetboot of traditioneel met GPS zijn de mogelijkheden eindeloos.

Nu het eind van het jaar in zicht komt en u uw balans wilt opmaken is nauwkeurig inzicht in uw voorraden extra belangrijk. MILON ondersteunt uw organisatie graag om uw actuele voorraad inzichtelijk te krijgen. We zijn in staat om op nagenoeg elk terrein de juiste data in te winnen en u te voorzien van de benodigde informatie. Zelfs binnen een gecontroleerd luchtruimgebied rondom een luchthaven (CTR) of moeilijk toegankelijke terreindelen!

Landmeters voor een ’traditionele’ inmeting, gecertificeerde drone-operators met erkende drones, quads, auto’s of een bemand vliegtuig met LiDAR-technologie: de mogelijkheden zijn eindeloos! De wijze van inwinning van data is variabel en in goed overleg bepalen we wat voor uw terrein, doelstelling en budget de best passende oplossing is.

Afhankelijk van de specifieke werkwijze is in de meeste gevallen een scherpe luchtfoto van het terrein beschikbaar, kunnen 3D-visualisaties worden gemaakt en is tevens het gehele terrein te bekijken in Virtual Reality (VR). Aanvullend kan deze informatie door ons worden verwerkt in onze online GIS-applicatie, de MILON MapViewer.

Plan uw afspraak in

Voor meer informatie, een demo, referentieprojecten of voor het maken van een (online) afspraak is Bram Ketelaars bereikbaar via bram@milon.nl of via 073-5477253.