Skip to content

Mark Schalkx stelt zich graag aan u voor

Ter versterking van de afdeling bodem en ter ondersteuning van de collega veldwerkers is Mark Schalkx per 1 november 2012 werkzaam bij MILON. Hij stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is Mark Schalkx en ik woon in Boxtel.

Na het afronden van mijn opleiding Milieu & Ruimtelijke bij Helicon Opleidingen te Boxtel ben ik gaan werken voor UDM (inmiddels BK Groep). Hier heb ik de kans gekregen, en gegrepen, om mezelf te ontwikkelen als veldwerker. Hierna ben ik overgestapt naar Van Vleuten Consult te Boxtel. Tijdens deze periode is er veel afwisseling geweest tussen veldwerk en het ondersteunen van kantoorpersoneel. Hierdoor ben ik nog bewuster geworden van wat er gebeurt met het uitgevoerde veldwerk en hoe de rapportage wordt opgesteld.

Door een daling van de werkvoorraad was ik genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Via een gezamenlijk contactpersoon ben ik terecht gekomen bij MILON waar men op zoek was naar versterking voor de veldwerkploeg. Deze kans wilde ik niet laten liggen en heb ik dan ook met beide handen aangepakt. Inmiddels ben ik sinds november 2012 een nieuwe werknemer van MILON.