Skip to content

MILON wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2013!

Het jaar 2012 is al weer bijna voorbij. Bij MILON zijn we druk met het vooruitkijken naar 2013 en we verheugen ons op een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

Zonder verleden geen toekomst en dus is het ook gepast kort terug te kijken op het jaar dat we bijna afgesloten hebben. Voor de Nederlandse Olympische ploeg was het een zeer succesvol jaar met 6 gouden, 6 zilveren en 8 bronzen medailles! Ook bij MILON kunnen we stellen dat we soms de winnaar, maar af en toe ook tweede waren. We hebben het afgelopen jaar regelmatig goud gewonnen maar ook goud verloren en soms waren we heel erg blij met brons! Maar wat voor Olympiërs geldt, gaat ook voor MILON op: we hebben het afgelopen jaar ondanks de teruglopende economie meegedaan en dat is op dit moment belangrijker dan prijzen winnen!

En dat we mee hebben gedaan is te danken aan onze duurzame relaties die ons het vertrouwen gegeven hebben en met ons voor hun opdrachten wilde samenwerken.

U bent één van deze gewaardeerde relaties en wij willen u bedanken voor de samenwerking, de aan ons gegunde opdrachten en het in ons gestelde vertrouwen!

Voordat we samen aan 2013 gaan beginnen wensen wij u en uw geliefden sfeervolle Kerstdagen toe. Voor het nieuwe jaar wensen wij u zowel privé als zakelijk veel voorspoed toe, MILON staat klaar om u daarbij te helpen!

Namens alle medewerkers van MILON en met vriendelijk groet,

ing. Patrick Trikels

MILON-Patrick-Trikels