Skip to content

Masterclass Bodembeheer

Eén van de pijlers van MILON is milieukundig bodemonderzoek. Onderzoek dat u ongetwijfeld kent als er bijvoorbeeld grond en/of bebouwing van eigenaar wisselt. De bodemkwaliteit is een aspect dat mede de waarde bepaalt van hetgeen wordt verkocht.

Onlangs hebben wij over dit onderwerp een masterclass gehouden voor een groep medewerkers van een groot makelaarskantoor. Deze masterclass was een groot succes en de toehoorders brachten de opgedane kennis direct in de praktijk.

Deze masterclass bieden wij u gratis aan.

Ingegaan wordt op het (verplicht) uitvoeren van bodemonderzoeken en de aanwezigheid van een bodemverontreiniging bij onroerend goed transacties. Tevens wordt gekeken naar de praktische verplichtingen, risico’s en gevolgen. Verder is er de mogelijkheid om vragen en problemen uit de praktijk ter discussie te stellen.

Indien u (en/of uw collega’s) geïnteresseerd bent om de class bij MILON in Schijndel bij te wonen dan vernemen wij dat graag, aanmelden mag via jacqueline@milon.nl. Bij voldoende aanmeldingen stellen wij vervolgens een datum en tijdstip aan u voor.

Wij hopen u te mogen ontmoeten tijdens de masterclass.