Skip to content
junior projectleider bouwstoffen

MILON neemt passende maatregelen

Geachte relatie,

In verband met de nieuwste overheidsmaatregelen rondom het COVID-19 virus hebben ook wij passende maatregelen genomen. Het waarborgen van de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers staat hierbij voorop. Zij werken zo veel mogelijk thuis. Ons kantoor aan de Rembrandtlaan in Veghel is geopend en we garanderen, weliswaar een minimale, maar voldoende bezetting van alle teams. Er zijn aanvullende hygiënische maatregelen genomen en er zijn bijbehorende afspraken gemaakt. Het veldwerk gaat gewoon door, maar wij vragen u om op de onderzoekslocatie een gepaste afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Externe afspraken worden verzet of vinden telefonisch plaats. Wij nemen hiervoor contact met u op.

Ten gevolge van de corona-maatregelen die de externe laboratoria hebben genomen zijn de standaard werktijden opgelopen van 5 naar 7 werkdagen. Bij Team Bodem mag u in een beperkt aantal gevallen met een zelfde vertraging rekening houden voor uw projecten. De projectleiders zullen u informeren of dit 1 of 2 werkdagen betreft. Bij Team Milieu en Team Bouwstoffen zijn er géén consequenties voor de planning.

Bovenstaande maatregelen gelden tot en met 6 april. Op deze manier willen wij onze verantwoordelijkheid nemen en toch onze dienstverlening blijven garanderen. Deze week en de aankomende weken is er nog enige ruimte in de veldwerk planning. Wij kunnen dan rapporteren in een periode, waarin de wereld er hopelijk anders uitziet en er weer volop wordt gewerkt. U zal de komende weken op de hoogte worden gehouden over eventuele ontwikkelingen.

Wij wensen u veel succes met het bestrijden van de verspreiding van het coronavirus en zijn bereikbaar voor vragen.

Met vriendelijke groet,

Directie MILON