Skip to content

Ons nieuwe softwaresysteem voor de toekomst

Na ruim 9 maanden voorbereiding geven wij u met veel vreugde kennis van het live gaan van ons ERP systeem. Voor onze medewerkers en ook voor MILON als bedrijf een mijlpaal om even bij stil te staan en samen te vieren.

ERP is het softwarepakket dat belangrijke informatie van verschillende bedrijfsafdelingen samenbrengt. Hierdoor kunnen we nog effectiever, efficiënter, sneller en flexibeler te werk gaan en hebben we de fundering gelegd voor een grote hoeveelheid (digitale) ontwikkelingen om onze klanten, relaties en leveranciers in de nabije toekomst nog beter te ontzorgen. Een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons speerpunt digitale services, waarmee we onze kernwaarden transparantie, snelheid en inlevingsvermogen de komende jaren nóg beter kunnen waarmaken.

Wat de ontwikkelingen precies inhouden gaan we in de komende periode met u delen. Middels onafhankelijk klantenbehoeftenonderzoek is een select aantal relaties bij de ontwikkeling betrokken geweest. Op basis van hun positieve reacties zijn we bijzonder enthousiast!

Heeft u vragen over de bestaande en nieuwe digitale services, dan kunt u contact opnemen met Bram Ketelaars via bram@milon.nl of via 073-5477253