Skip to content

Trotse sponsor van het Beholders festival

Wij zijn trotse sponsor van Beholders: een internationaal documentaire festival van vijf dagen in Meierijstad.

Het festival vindt van woensdag 7 tot en met zondag 11 oktober 2020 plaats. Wij delen deze ervaring graag met anderen en als sponsor mogen wij enkele kaartjes weggeven. Lijkt het u leuk om er bij te zijn? Lees dan gauw verder hoe u hiervoor in aanmerking komt!

De boodschap van Beholders is:

“Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders (toeschouwers, red.) zijn, maar dat we allemaal wat anders zien.”

Een van onze kernwaarden is ‘inlevingsvermogen.’ Door je te verdiepen in het perspectief van anderen, door bijvoorbeeld een documentaire te kijken, verruim je je blik op de wereld en krijg je meer inlevingsvermogen. Deze boodschap spreekt ons erg aan en als lokaal betrokken onderneming leveren wij hierom graag een bijdrage aan het festival.

De documentaires worden in een gemoedelijke setting op diverse locaties in Meierijstad getoond. Na afloop van de film volgt een interview en Q&A met een interessante gast. Hierna is er nog ruim gelegenheid om samen na te praten. De organisatie gebeurt natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. U vindt het programma en verdere informatie over het festival op beholders.nl/programma/.

Wilt u er bij zijn?

Wij hebben enkele kaartjes beschikbaar voor onze relaties. Stuur hiervoor een mailtje naar info@milon.nl en geef hierin aan:

  • welke voorstelling u wilt bezoeken;
  • wat de datum + het tijdstip van de betreffende voorstelling is (zie het programma);
  • met hoeveel personen u wilt komen (maximaal 2 kaartjes p.p.);
  • op welke naam we het kaartje / de kaartjes mogen zetten;
  • wat uw telefoonnummer is (i.v.m. richtlijnen RIVM).

U ontvangt vervolgens een bevestiging  per e-mail met hierin uw ticket(s).
Wees er snel bij, want op = op.

Onderstaand een impressie van enkele van de documentaires die getoond zullen worden. Klik op de afbeeldingen om deze te vergroten.