Skip to content

Wist u dat: Van de Mortel Recycling het WEEELABEX-certificaat heeft behaald

Van de Mortel Recycling bv te Eindhoven – mede door onze deskundige begeleiding – het WEEELABEX-certificaat heeft behaald. Het certificaat geeft Van de Mortel Recycling bv de bevoegdheid om Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparaten (AEEA) te mogen be- en verwerken.

In Nederland heeft de wetgever bepaald dat het transporteren en verwerken van elektronische apparatuur vanaf 1 juli 2015 uitsluitend door WEEELABEX-gecertificeerde bedrijven mag plaatsvinden. Het WEEELABEX-certificaat garandeert dat Van de Mortel Recycling bv de aangeboden AEEA op de juiste wijze ontvangt, opslaat, verwerkt en als secundaire grondstof afzet op de wereldmarkt. Dit alles onder de randvoorwaarden van veilige arbeidsomstandigheden, een hoog milieurendement en transparante afzet van eindstromen.

http://www.vandemortelrecycling.nl/nieuwsoverzicht/12/van-de-mortel-recycling-ontvangt-weeelabex-certificaat%21%21.html.

Voor meer informatie over WEEELABEX kunt u zich wenden tot Robert van Heeswijk, te bereiken via 073-5477253 of robert@milon.nl.